maandag 10 mei 2010

Weekendje Pap, Raquel en Victor

Dit weekend heb ik mijn half-broertje Victor voor het eerst gezien! Wat een schatje is dat!


Vrijdagavond kwamen ze na een weekje Nederland een weekend bij ons! En het was een ontzettend gezellig weekend!
Zaterdag heb ik met pap boodschappen gedaan en zijn we na het wat late ontbijt naar Luzern gegaan. En tegen alle voorspellingen in was het ontzettend mooi weer en hebben we lekker door de stad gebanjerd.


We hebben nog lekker op het terras zitten eten in het zonnetje.


Helaas hebben we hier nog middeleeuwse sluitingstijden want om 16.00 uur gaat alle winkels dicht dus het shoppen van Raquel viel een beetje in het water...
We zijn terug naar huis gegaan waar Victor naar bed is gegaan en wij hebben zitten regenwurmen. Daarna hebben we alles klaar zitten maken en hebben we heerlijk gourmet gegeten.


Na bijna 3 flessen wijn met zn 4en kwam de Wii tevoorschijn, jaja los met die heupjes op het balanceboard! Haha we hebben ons kapot gelachen met het hoolahoopen, de foto's spreken voor zich...




Toen de fles leeg was, was de koek ook wel redelijk op en zijn we lekker naar bed gegaan.
Zondag was het natuurlijk moederdag! Voor Raquel de eerste... En dat moest gevierd worden. Pap had thuis al het cadeau gegeven maar toch hadden we zaterdag nog een moederdagstaartje meegenomen, en het was een geslaagde actie! Ondanks dat Victor geen idee had wat er allemaal aan de hand was voelde Raquel zich helemaal moeder.
Daarna zijn we lekker het dorp gaan verkennen, op het terras aan het water wat gaan drinken en eten.



Maar toen kwam toch de regen wat opzetten en zijn we naar huis gelopen. Tegen de avond hebben we ze weer op de trein naar Zurich gezet waar ze vannacht weer naar huis zijn gevlogen.
Pap, Raquel en Victor, bedankt voor het ontzettend gezellige weekend! Wij hebben ervan genoten!

Kus klien

4 opmerkingen:

  1. Oh, dat ziet er gezellig uit!!
    Ik heb Victor helaas niet gezien. Zondags waren ze in Deurne maar Linde en ons mam waren beiden vergeten mij in te lichten....tja, van je familie moet je het hebben he :))).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Karlien,

    Zo te horen hebben jullie een top weekend gehad! Erg leuk om te horen.

    Liefs, Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn dat jullie het ook zo gezellig hebben gehad! Wij hier ook toen ze bij opa en oma waren. En inderdaad , Victor is een schatje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog even aanvulling, wat is de octopus goed gelukt!! Super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen