donderdag 30 september 2010

Weekendje Nederland

Heey,

Van het weekend zijn we weer in Nederland geweest en we hebben echt een topweekend gehad! Dus iedereen die we gezien hebben, bedankt voor het fijne weekend!
Vrijdagavond zijn we in Malden aangekomen, waar we na een lekkere (halve ;p) kop koffie bij de ene opa en oma naar de andere opa en oma gegaan.
Zaterdagochtend zijn we vaste prik naar de kapper geweest. Daarna hebben we ons opgesplitst, Toine is bij San tennis gaan kijken en ik ben met Hilde gaan lunchen en shoppen! En het was een productieve middag, naast dat het heel erg gezellig was zijn we goed geslaagd. Daarna zijn we allebei gaan eten, ik met de meiden en Toine met de jongens. 's Avonds in de kroeg hebben we elkaar toen weer getroffen. En wat een avond! Ik heb al weer een tijdje niet zo'n leuke en gezellige avond gehad!!!! Echt helemaal top!
Zondag hebben we familiedag gedaan. 's Middags kroketten en frikandellen gegeten bij mama met Mats en Jort. En 's avonds lekker boerenkool bij San en Wilfred.

Toen we maandag terugkwamen merkten we al dat het hier zeker niet zo'n mooi weer is geweest als in Nederland. En jawel hoor na de verhalen van sneeuw op de bergtoppen ben ik zelf ook een gaan opletten... Met dit als resultaat:
Dit is de Pilatus berg. De foto's zijn gemaakt vanaf onze voordeur. Helaas kon ik onderweg naar huis in de auto geen foto's maken want de meeste bergen zijn witter dan de Pilatus... Beetje jammer al eind September sneeuw. Hoop dat de sneeuw in het dorp en op de wegen nog even op zich laat wachten maar als we de voorspellingen moeten geloven dan duurt dat nog maar een maandje... Gelukkig zijn we dan op vakantie!

Dikke kus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten