dinsdag 12 oktober 2010

Ijshockey

Afgelopen zaterdag zijn Toine en ik naar een ijshockeywedstrijd geweest. Wat was dat gaaf!!!! Vanuit de praktijk hebben we 2 vip-zitplaatsen en als personeel mogen we op de lijst van de thuiswedstrijden inschrijven. Ik had me op afgelopen zaterdag ingeschreven omdat ik op de andere dagen altijd tot laat moet werken. Wist ik veel op welke wedstrijd dat was. Bleek de thuisploeg de nummer 1 van Zwitserland te zijn! En toen ik beter ging kijken wie de tegenstander was, was dat de nummer 2 haha. Allebei de ballen verstand van de spelregels dan dat wat we wel eens op tv gezien hebben.
En wat een belevenis was het! Ik ben de halve wedstrijd niet met het spel bezig geweest maar met alles wat er in het stadion gebeurde. We zaten boven het thuis sta-vak en daar gebeurde van alles. Het zijn net de nederlandse voetbal hooligans maar dan wat vriendelijker en niet agressief. Echt een avondje weg want zo'n wedstrijd duurt met pauze en alle onderbrekingen door overtredingen 2 uur. Daarna weer in de overvolle trein terug naar de auto.

Verder nog groot nieuws over onze toekomst.
Wij hebben besloten dat wij per 1 mei 2011 weer terug naar Nederland komen... Na een leuk jaar hier is de uitdaging eraf en ligt onze toekomst in Nederland. Zowel Toine als ik hebben in Nederland meer kansen om te groeien in ons beroep met lekker weer alle familie en vrienden om ons heen.
Ik heb donderdag ook gesprek gehad op het werk en ze reageerde gelukkig begrijpelijk. Verder zal ik per 1 januari nog maar 2 dagen in de praktijk gaan werken in plaats van 4 en verder zal ik daarnaast in de skischool gaan werken om het maximale uit ons winterseizoen te halen. We hebben er allebei echt zo'n zin in!!!!

Veel liefs!!!

1 opmerking:

  1. Hey jongens, wat een nieuws zeg! Wel fijn dat jullie beide achter deze beslissing staan. Geniet nog maar extra van de tijd dat jullie in zwitserland zitten en dan kunnen wij vanaf mei weer van jullie gaan genieten hier in Nederland. Helaas zit ik zo krap met de vakantie dagen dat het niet meer gaat lukken om jullie op te zoeken. We zien jullie met Sinterklaas! En als jullie nog een leuke woonplaats zoeken.. ;)

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen