woensdag 3 november 2010

Chicago!!! Nou ja Naperville...

Maar zeker niet minder leuk! Want wat een topweek hebben we gehad bij pap, raquel en victor!
Zaterdag 23 okt zijn we om 3 uur al opgestaan om om half 4 in de auto te zitten naar het vliegveld in Z├╝rich. Daar ging om 7 uur onze vlucht naar Londen. Daar dachten we lang te moeten wachten maar door alle extra security viel dat nog wel mee. We werden volledig verhoord over waar we naar toe gingen en wat pap in amerika deed, of we zelf onze koffers hadden gepakt en of alles wat erin zat van onszelf was of van anderen geleend. En of we konden bewijzen wat we hier aan werk doen enz enz. Toen mochten we eindelijk naar de balie om een nieuwe boardingspass te krijgen ging ze ons vertellen dat de vlucht geannuleerd was, om binnen 2 minuten te zeggen dat ze een foutje had gemaakt en onze vlucht toch ging. Maar uiteindelijk bleek onze vlucht zwaar overboekt te zijn en werden vrijwilligers gezocht voor het nemen van de volgende vlucht voor een goede vergoeding. Maarja, wij wilde zo graag snel naar papa dat wij op onze eigen vlucht zijn gegaan. En toen begon het lange zitten...

Eindelijk waren we dan aan de andere kant van de oceaan! Gelukkig ging de douane en de baggage snel en kon ik papa lekker omhelzen! Was alweer een half jaar geleden!
En natuurlijk raquel en kleine victor die allang niet zo klein meer was als de laatste keer dat ik hem had gezien. En wat een mannetje!

Verder zijn we eigenlijk de hele week lekker in en rond het huis geweest en natuurlijk geshopt!!! Beide hebben we een nieuw ski-outfit gekocht en toine nog spijkerbroeken en een zonnebril en samen een nieuwe fotocamera.

Verder hebben we heerlijk gezellige dingen gedaan, lekker gegeten zowel thuis van het nieuwe gourmetstel als bij de japanner.

Helaas was de week weer veel te snel voorbij, we hebben zoveel dingen gedaan dat ik mss wel wat ben vergeten. Maar ja, pap als je wat mist dan vul je maar aan in een reactie ;)

En natuurlijk wat leuke kiekjes van ons nieuwe camera:

http://www.mijnalbum.nl/Album=JY376RDP

Dikke kus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten